Saturday, February 18, 2006

Ι ΒΙΤ ΤΗΕ LAMARIN WITH A NEWSCASTER!


Κι εδώ σας παρουσιάζω την καλύτερη παρουσιάστρια ειδήσεων ever όμως. Την λένε Λένα Αργύρη και παρουσιάζει το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στη ΝΕΤ. Έχει την Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η άρθρωση, η λέξη σαρδάμ της είναι παντελώς άγνωστη, έχει μια μαγευτική ηρεμία όταν λέει ειδήσεις και τέλος είναι σατανικά όμορφη. Τι άλλο θέλετε για να σας πείσω; (τίποτα γιατι δεν δίνουμε δεκάρα-απαντάνε οι άλλοι!). Μπορεί να είναι και η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας..για τους υπόλοιπους 11.032.468 Έλληνες:-) Μάλλον είμαι ερωτευμένος μαζί της..του ρου ρου ρου ρου..

8 comments:

Tero said...

Όντως, πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει κεραυνός μια ηλιόλουστη μέρα ΔΥΟ φορές, παρά να κάνει η Αργύρη σαρδάμ.

Την εποχή που είχα ΤV μπορεί να καθόμουν να δω το απογευματινό (ενίοτε και βραδινό, και νυχτερινό...) δελτίο της ΝΕΤ μόνο και μόνο για να βλέπω τη φάτσα της. Σε αποχαυνώνει...

Εδώ να σημειώσω ότι η φωτογραφία της που έβαλες την αδικεί ΤΕΛΕΙΩΣ, καθότι όχι απλώς δεν φαίνεται η ηρεμία στο βλέμμα... αλλά ίσα-ίσα είναι σαν να βγήκε από τον "Εξορκιστή"!

Και άλλη μια άχρηστη πληροφορία: Κάποιος να πει σε CNN και BBC World ότι οι παρουσιάστριές τους είναι εντελώς μουρόχαυλες... contrasted to this beauty... Να τις αλλάξουν!

Tero

BL(JI)OG said...

Ρε συ Tero και σ'αυτό έχουμε κοινό; Άρα να αφαιρέσω έναν Έλληνα, η πληροφορία κυρίες κ κύριοι ΔΕΝ αφορά 11.032.467 Έλληνες-να τ'αφήσω:-); Τώρα το μόνο που μένει είναι να σφαχτώ με τον Τero για τα μάτια της ωραίας Λένας! Εγώ την είδα πρώτος, νιανιανιανιανια!Όσο για την φωτο ένα δίκιο το'χεις, αλλά δεν ξέρεις τι τράβηξα για να τη βγάλω!Την έβγαλα με την ψηφιακή μου γιατί δεν έβρισκα σε άλλο μέσο φωτογραφία της!

Anonymous said...

Καλως ηρθατε στο CLUB

mel said...

Πολυ καλη, σοβαρή και γλυκουλα...

Ωραια δουλεια εκανε και στο Pre-Show της Eurovision...
Τοσο το υλικο που μαζεψε οσο και τα φορεματακια ηταν καταπληκτικα :-)

BL(JI)OG said...

Aμάν ρε φίλε αυτό με τη Εurovision τι το'θελες και το είπες. Θίγεις άθελα σου το ζήτημα της απαράδεκτης υπερενασχόλησης της κρατικής τηλεόρασης με αυτό τον διαγωνισμό. Ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ, live συνδέσεις και δε συμμαζεύεται. Ασχολήθηκαν τόσοι σοβαροί άνθρωποι και το καλύτερο δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση με τι; Μ'αυτό που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είδα (και δεν πρόκειται να ξαναδώ) στις 20 Μαϊου.

Anonymous said...

Και φανταστείτε οτι ο πατέρας της ειναι αστυνομικός

myPetrova said...

Συμφωνώ παιδιά απόλυτα.

Είναι πολύ ευφυές άτομο πιστεύω. Θυμάμαι μια περίοδο έκανε και εκπομπή. Πολύ καλή ποιότητα σκέψης θυμάμαι, συνειρμός και άρθρωση.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ 6:00ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.